Информация


Информация за доставка


STICKERQOS извършва доставки с помощта на ЕКОНТ. 
Можеш да се възползваш от доставка до адрес или до най-близкия офис на ЕКОНТ. 

Цената за доставка до адрес в цялата страна е 4 лв. 
Цената за доставка до офис на Еконт е 2,50 лв. 
При поръчка на 2+ продукта получаваш безплатна доставка. 

Можеш да избереш начин на доставка при завършване на поръчката. 

Изпращаме получените поръчки в същия или следващия работен ден. Поръчката ще бъде при вас до 3 работни дни.Информация за плащане


В момента приемаме поръчки само с наложен платеж. 

Плаща се в брой на куриерът при получаване на доставката (възможно е да прегледаш доставката преди да платиш).Информация за връщане


Ако не си доволен от получената доставка можеш да я върнеш в срок от 14 работни дни. 

Моля свържи се с нас на email stickerqos@gmail.com или в нашата Facebook страница за да уточоним детайлите.

 

 

Политика за поверителност

А. Въведение- поверителността на посетителите на нашия уебсайт е много важна за нас и ние сме ангажирани да я опазим. Това правило обяснява какво ще правим с личната ви информация. В съгласие с използването на „бисквитки“ в съответствие с условията на тази политика, когато посещавате за първи път нашия уебсайт ни позволява да използваме „бисквитки“ всеки път, когато посещавате нашия уебсайт.

Б. Събиране на лична информация- следните видове лична информация могат да се събират, съхраняват и използват: информация за вашия компютър, включително вашия IP адрес, географско местоположение, тип и версия на браузъра и операционна система; информация за посещенията и използването на този уебсайт, включително източника на препращане, продължителността на посещенията, изгледите на страници и навигационните пътеки на уебсайта; информация, като вашия имейл адрес, която въвеждате, когато се регистрирате в нашия уебсайт; информация, която въвеждате, когато създавате профил на нашия уебсайт - например вашето име, снимки на профила, пол, рожден ден, статус на връзката, интереси и хобита, образователни детайли и подробности за заетостта; информация, като вашето име, имейл адрес и данни аз кредитна/дебитна карта, които въвеждате, за да настроите абонаменти за нашите имейли и / или бюлетини; информация, която въвеждате, докато използвате услугите на нашия уебсайт; информация, която се генерира при използването на нашия уебсайт, включително кога, колко често и при какви обстоятелства го използвате; информация, свързана с всичко, което закупите, услугите, които използвате, или сделките, които извършвате чрез нашия уебсайт, което включва вашето име, адрес, телефонен номер и имейл адрес; информация, която публикувате на нашия уебсайт с намерение да я публикувате в интернет, което включва потребителското име, снимките от профила и съдържанието на публикациите ви; информация, съдържаща се във всички съобщения, които ни изпращате по електронна поща или чрез нашия уебсайт, включително нейното съдържание и метаданни за комуникация; всяка друга лична информация, която ни изпратите.

В. Преди да ни разкриете личната информация на друго лице, трябва да получите съгласието на това лице за разкриването и обработката на тази лична информация в съответствие с тази политика

Г. Използване на личната ви информация- лична информация, предоставена ни чрез нашия уебсайт, ще бъде използвана за целите, посочени в тази политика или на съответните страници на уебсайта. Можем да използваме вашата лична информация за следното: администриране на нашия уебсайт и бизнес; персонализиране на нашия уебсайт за вас; разрешаване на използването на услугите, достъпни на нашия уебсайт; изпращане на стоки, закупени чрез нашия уебсайт; предоставяне на услуги, закупени чрез нашия уебсайт; изпращане на извлечения, фактури и напомняния за плащане към вас и събиране на плащания от вас; изпращането на немаркетингови търговски съобщения; изпращане на известия по имейл, които специално сте поискали; да Ви изпратим нашия имейл бюлетин, ако сте го поискали (можете да ни информирате по всяко време, ако вече не се нуждаете от бюлетина); изпращане на маркетингови комуникации, свързани с нашия бизнес или бизнеса на внимателно подбрани трети страни, които според нас могат да представляват интерес за вас, по пощата или, когато сте се съгласили с това, по имейл или подобна технология (можете да ни информирате на по всяко време, ако вече не се нуждаете от маркетингови комуникации); предоставяне на трети страни на статистическа информация за нашите потребители (но тези трети страни няма да могат да идентифицират всеки отделен потребител от тази информация); занимаващи се с запитвания и жалби, направени от или относно вас, свързани с нашия уебсайт; запазване на нашия уебсайт и предотвратяване на измами; проверка на спазването на правилата и условията за ползване на нашия уебсайт (включително мониторинг на лични съобщения, изпратени чрез нашата услуга за лични съобщения на уебсайта); и други употреби. Ако изпратите лична информация за публикуване на нашия уебсайт, ние ще публикуваме и използваме по друг начин тази информация в съответствие с лиценза, който ни предоставяте. Вашите настройки за поверителност могат да се използват за ограничаване на публикуването на информацията ви на нашия уебсайт и могат да бъдат коригирани с помощта на контролите за поверителност на уебсайта. Без ваше изрично съгласие ние няма да предоставим вашата лична информация на трета страна за директния маркетинг на тяхната или на която и да е трета страна.

Д. Разкриване на лична информация- можем да разкрием вашата лична информация на всеки от нашите служители, служители, застрахователи, професионални съветници, агенти, доставчици или подизпълнители, както е разумно необходимо за целите, посочени в тази политика. Ние можем да разкрием вашата лична информация на всеки член на нашата група от компании (това означава нашите дъщерни дружества, нашата крайна холдингова компания и всички нейни дъщерни дружества), както е разумно необходимо за целите, посочени в тази политика.


Е. Международни трансфери на данни- информацията, която събираме, може да се съхранява, обработва и прехвърля между която и да е от страните, в които работим, за да можем да използваме информацията в съответствие с тази политика. Информацията, която събираме, може да бъде прехвърлена на следните държави, които нямат закони за защита на данните, равностойни на действащите в Европейското икономическо пространство: Съединените американски щати, Русия, Япония, Китай и Индия. Лична информация, която публикувате на нашия уебсайт или се представя за публикуване на нашия уебсайт, може да бъде достъпна по интернет по целия свят. Не можем да предотвратим използването или злоупотребата с такава информация от други. Изрично се съгласявате с прехвърлянето на лична информация, описана в този раздел „Е“.

Ж. Запазване на лична информация – този раздел „Ж“ представя нашите политики и процедури за запазване на данни, които са предназначени да гарантират спазването на нашите законови задължения относно запазването и изтриването на лична информация. Личната информация, която обработваме за всякакви цели или цели, не трябва да се съхранява по-дълго, отколкото е необходимо за тази цел или за тези цели. Без да се засяга член Ж-2, ние обикновено изтриваме лични данни, попадащи в категориите, изброени по-долу, в датата / часа, посочени по-долу: типът на личните данни ще бъде изтрит .Независимо от другите разпоредби на този раздел „Ж“, ние ще запазим документи (включително електронни документи), съдържащи лични данни: до степента, до която ние сме длъжни да го правим по закон; ако смятаме, че документите могат да имат отношение към текущи или бъдещи съдебни производства; и с цел установяване, упражняване или защита на нашите законни права (включително предоставяне на информация на други лица с цел предотвратяване на измами и намаляване на кредитния риск).

З. Защита на вашата лична информация- ние ще вземем разумни технически и организационни предпазни мерки, за да предотвратим загуба, злоупотреба или промяна на вашата лична информация. Ние ще съхраняваме цялата лична информация, която предоставяте, на нашите защитени сървъри (защитени с парола и защитна стена). Всички електронни финансови транзакции, въведени чрез нашия уебсайт, ще бъдат защитени с технология за криптиране. Вие приемате, че предаването на информация по интернет е несигурно по своята същност и не можем да гарантираме сигурността на данните, изпратени по интернет. Вие носите отговорност за запазване на поверителната парола, която използвате за достъп до нашия уебсайт; ние няма да ви искаме парола (освен когато влезете в нашия уебсайт).

И. Изменения -понякога можем да актуализираме тази политика, като публикуваме нова версия на нашия уебсайт. Понякога проверявайте тази страница, за да сте сигурни, че разбирате всички промени в тази политика. Можем да ви уведомим за промени в тази политика чрез имейл или чрез системата за лични съобщения на нашия уебсайт.

Й. Вашите права Можете да ни инструктирате да ви предоставим всяка лична информация, която държим за вас; предоставянето на такава информация ще бъде предмет на следното: плащане на такса; и предоставяне на подходящи доказателства за вашата самоличност за тази цел, ние обикновено приемаме фотокопие на паспорта ви, заверено от нотариус плюс оригинално копие на сметка за комунални услуги, показваща текущия ви адрес}). Можем да задържим личната информация, която поискате, до степента, позволена от закона. Можете да ни инструктирате по всяко време да не обработваме вашата лична информация за маркетингови цели. На практика вие обикновено или предварително изрично се съгласявате с използването на личната ви информация за маркетингови цели, или ще ви предоставим възможност да се откажете от използването на личната ви информация за маркетингови цели.

К. Уебсайтове на трети страни- нашият уебсайт включва хипервръзки и уебсайтове на трети страни. Ние нямаме контрол и не носим отговорност за политиките и практиките на трети страни по отношение на поверителността.

Л. Актуализиране на информацията- моля, уведомете ни, ако личната информация, която държим за вас, трябва да бъде коригирана или актуализирана.

М. Бисквитки

Нашият уебсайт използва бисквитки. Бисквитката е файл, съдържащ идентификатор (низ от букви и цифри), който се изпраща от уеб сървър към уеб браузър и се съхранява от браузъра. След това идентификаторът се изпраща обратно на сървъра всеки път, когато браузърът поиска страница от сървъра. Бисквитките могат да бъдат или „постоянни“ „бисквитки“ или „сесийни“ „бисквитки“: постоянна „бисквитка“ ще се съхранява от уеб браузър и ще остане валидна до изтичане на срока на валидност, освен ако потребителят не го изтрие преди датата на изтичане; сесийната бисквитка, от друга страна, ще изтече в края на потребителската сесия, когато уеб браузърът е затворен. Бисквитките обикновено не съдържат никаква информация, която идентифицира лично потребителя, но личната информация, която съхраняваме за вас, може да бъде свързана с информацията, съхранявана в и получена от „бисквитки“. Ние използваме сесийни и постоянни бисквитки на нашия уебсайт.}

 

Имената на „бисквитките“, които използваме на нашия уебсайт, и целите, за които те се използват, са посочени по-долу:

използваме Google Анализ и Google ads на нашия уебсайт, за да разпознаем компютъра, когато потребител, посещава уебсайта / следи потребителите, докато навигират в сайта / дава възможност за използване на кошница за пазаруване в сайта / подобряване на използваемостта на уебсайта / анализ на използването на уебсайта / администриране на уебсайта / предотвратяване на измами и подобряване на сигурността на уебсайта / персонализиране на уебсайта за всеки потребител / насочване на реклами, които могат да бъдат от особен интерес за конкретни потребители / описание на предназначението )};

Повечето браузъри ви позволяват да откажете да приемате „бисквитки“ - например:

в Internet Explorer (версия 10) можете да блокирате „бисквитките“, като използвате настройките за промяна на бисквитките, които можете да използвате, като кликнете върху „Инструменти“, „Опции за интернет“, „Поверителност“ и след това върху „Разширени“;

във Firefox (версия 24) можете да блокирате всички „бисквитки“, като щракнете върху „Инструменти“, „Опции“, „Поверителност“, като изберете „Използване на персонализирани настройки за история“ от падащото меню и „Приемане на бисквитки от сайтове“; и

в Chrome (версия 29) можете да блокирате всички „бисквитки“, като влезете в менюто „Персонализиране и контрол” и кликнете върху „Настройки”, „Показване на разширените настройки” и „Настройки на съдържанието”, след което изберете „Блокиране на сайтове от данни "Под заглавието" Бисквитки ".

Блокирането на всички „бисквитки“ ще има отрицателно въздействие върху използваемостта на много уебсайтове. Ако блокирате „бисквитките“, няма да можете да използвате всички функции на нашия уебсайт.